Részeg ámokfutó az M7-esen: negyven kilométer a forgalommal szemben

Majd negyven kilométert tett meg a forgalommal szemben egy ittas horvát autós az M7-es sztrádán hétfő kora délután. Csodával határos módon nem okozott balesetet.

Hétfő kora délután a fonyódi rendőrök és az Állami Autópálya-kezelő Zrt. munkatársai figyeltek fel arra: az M7-es sztrádán a forgalommal szemben halad egy horvát rendszámú, piros, Renault Megan típusú személyautó Nagykanizsa irányába. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság eszteregnyei autópálya alosztályának munkatársai azonnal az ámokfutó után indultak, de csak Nagykanizsánál, az M7-es 206-os kilométerénél tudták félreállítani.

Arról egyelőre a Zala- és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon sem nyilatkoztak, hogy hol hajtott fel az autós a sztrádára. Információink szerint azonban majdnem negyven kilométert tett meg forgalommal szemben. Ennek ismeretében csodával határos, hogy egyetlen balesetet sem okozott. Az pedig kérdéses: miként nem sikerült már hamarabb megfékezni az ámokfutót?

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: felmerült annak gyanúja, hogy a horvát állampolgárságú sofőr ittas, ezért vér - és vizeletminta-vételre előállították. Hozzátette: az autós ellen eljárást indítottak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.