Itt az első kormányzati reakció a Teréz körúti robbanásra

A kommunikációs felelős államtitkár meglepetésre nem kiáltott azonnal terrorveszélyt, hanem felelősségteljes magatartásra szólított fel.
Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint a legfontosabb, hogy a budapesti Teréz körúti robbanás utáni nyomozás sikeres legyen, ezért mindenkitől felelősségteljes magatartást kér. Az államtitkár vasárnap az MTI-nek azt mondta, szintén fontos, hogy „amennyiben voltak tettesek, kézre kerüljenek”.

Tuzson szerint várhatóan estére a rendőrség már annyi információ birtokában lesz, hogy részletes tájékoztatást tud adni a történtekről. Az államtitkár a kormány nevében jobbulást kívánt a két megsérült rendőrnek.

Szombaton 22 óra 30 perc körül ismeretlen eredetű robbanás történt a fővárosban, a VI. kerületben, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél. A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.