Itt a videó a Teréz körúti robbantóról

Nyilvánosságra hozta a rendőrség a Teréz körúti robbantóról készült felvételeket a police.hu honlapon. A leírás szerint a tettes körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év közötti. A robbantáskor horgászkalapot, szövetkabátot, kék farmert és fehér sportcipőt viselt.

A felvételen az látható, hogy a horgászkalapos férfi a robbantás előtt 18 perccel odamegy a helyszínre, kezében egy szatyorral és hátán egy hátizsákkal. Rövid tétovázás után visszafordul, majd pár perc múlva a másik irányból visszamegy.

Forrás: police.hu

Percekig ácsorog a szomszédos boltív alatt, majd a rendőrök odaérkezésekor hátralép, behúzódik az ív alá és megnyomja a gombot. A felvételen az is látszik, hogy a rendőrök nem lépnek közelebb a csomaghoz, egyenesen sétálnak a járda közepén.

A rendőrség 10 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjat annak fizetik ki, aki "az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti."

Forrás: police.hu

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, és a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.