Ismét fehér port küldtek az Országos Cigány Önkormányzatnak

Az ÖCO szerint a fehér por és a siófoki, romák lakóházai elleni Molotov-koktélos támadás azt a gyanút erősíti, hogy van egy szélsőséges csoport, amely nyílt politikai terrortámadást intéz a magyar társadalom egyes közösségei ellen.

Az Országos Cigány Önkormányzat visszautasítja a politikai terrorizmus minden formáját, és arra kérjük a rendőrséget, hogy mielőbb kerítse kézre azokat az elkövetőket, azt az aberrált társaságot, akik megakarják félemlíteni a választópolgárokat a közelgő választások előtt - közölte Ifj. Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat szóvivője.

Szerinte az utóbbi napok eseményei (siófoki, romák lakóházai elleni Molotov-koktélos támadás, az SZDSZ-székház elleni gyújtópalackos támadás) azt a gyanút erősítik, hogy van egy szélsőséges csoport, amely nyílt politikai terrortámadást intéznek a magyar társadalom egyes közösségei ellen.

Felhívjuk a társadalmi békéért aggódó többséget, hogy ne engedjünk közösen a provokációnak, és ne engedjük magunkat megfélemlíteni! - tette hozzá.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.