Intenzíven fekszik Suchman Tamás, mélyaltatásban tartják

Mentőhelikopterrel vitték kórházba a hétvégén Suchman Tamás szocialista politikust, a kaposvári hírportál szerint stroke gyanújával. A Népszabadság úgy tudja, az egykori képviselőt jelenleg is "mélyaltatásban" tartják.

Mentőhelikopterrel szállították a Kaposi Mór Oktató Kórházba a hétvégén Suchman Tamást - adta hírül a KaposPont. A somogyi hírportál beszámolója szerint az MSZP egykori meghatározó politikusát stroke gyanújával kezelik a kaposvári kórház intenzív osztályán.

Az ex-képviselő állapotáról családja kérésére a korházban nem adhattak felvilágosítást, azonban a KaposPont úgy értesült, állapota stabil, folyamatosan javul, és kedden kora este már hozzátartozói is meglátogathatták a családfőt.

A Népszabadság úgy értesült, hogy Suchman Tamást egyelőre mélyaltatásban tartják.

Suchman az MSZP volt országgyűlési képviselője, a tavaszi elvesztett választáson már nem jutott parlamenti mandátumhoz. Korábban a Horn Gyula vezette kormányban volt privatizációs, majd ipari miniszter; később - 2004 és 2006 között - a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára. Három évvel ezelőtt választották meg a Balaton Fejlesztés Tanács elnökévé.

A KaposPont írása szerint Suchman azt tervezte, pár hónap pihenés után a gazdasági szférában folytatja az életét, és Marcaliban megtartja MSZP-s városi elnöki és választókerületi elnöki tisztét is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.