Ingyen dolgoztat a Fábry-show?

Nem fizeti ki a közreműködőknek járó pénzt a Fábry-show. A Blikk szerint az állami tulajdonú Millennáris Kft. marad adós a dolgozóknak járó pénzzel.

Fizetés nélkül maradtak Fábry Sándor emberei. Igaz, erről nem a producerré avanzsált showman tehet – írja a Blikk. Vele, illetve cégével, a Trisó Produkciós Kft.-vel az MTVA évi 20 adásra, adásonként 15-18 millió forintért kötött szerződést. Fábry Sándor pedig az állami tulajdonban lévő Millenáris Nonprofit Kft.-vel gyártatja le a nevét viselő show-t, és rendszeresen ki is fizeti a számlát.

A Fábry-show-típusú szórakoztató műsorok gyártási költsége adásonként minimum 15 millió forintra tehető
A Fábry-show-típusú szórakoztató műsorok gyártási költsége adásonként minimum 15 millió forintra tehető FOTÓ: RTLKLUB.SAJTOKLUB.TV BÁRSONY BENCE

A Millenáris viszont nem fizeti ki a produkción dolgozókat. „Két hónapja készítjük a kéthetente csütörtökönként futó műsort. A kezdetek óta nem kaptuk meg fizetésünket” – panaszkodott a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő technikus.

A Blikk próbálta megkérdezni Fábryt is, hogy tud-e a kialakult helyzetről, de nem akart nyilatkozni. 
A Millenárisnál a  produkcióval foglalkozó Varga Géza csak annyit mondott, nem illetékes a válaszadásban, a cégtől pedig senki nem akarta elmondani azt, miért nem kapnak fizetést a show-t készítő emberek.

A műsort indulása óta botrányok veszik körül – emlékeztet a Blikk. Már az nagy port vert fel, hogy Fábrynak nem szabtak teljesítendő nézettséget, ráadásul a showman harmincmillió forint értékű díszletet cseréltetett le a Millenárison található stúdióban, mert ez túlságosan hasonlított korábbi, az RTL-Klubon futó műsorának berendezésére.

Amikor végre elindultak a felvételek, hol a hátteret díszítő vásznak feszességét reklamálta, s ezért állította le a forgatást, hol a tizenhárom év közös munka után lecserélt zenekar helyett újonnan szerződtetett rézfúvósokkal nem volt megelégedve. Ráadásul ő maga is küzd műsora nevével, hol Fábry-show-t, máskor Showder-jegyeket említ a felvétel alatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.