Ingyen gumi közhasznú szervezeteknek

Gumiabroncsokat ajánl fel az idén is a Hankook Tire közhasznú szervezeteknek. A program öt éve indult, és eddig hétezer abroncsot adományoztak 150 millió forint értékben.

Idén is folytatja a Hankook Tire Magyarország Kft. az abroncsadományozási programját – tudata közleményében a cég. Ennek keretében olyan közhasznú alapítványoknak és kisebb egyesületeknek kívánnak segítséget nyújtani, amelyek ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

Azok a szervezetek számíthatnak pályázatuk kedvező elbírálására – közölte a Hankook –, amelyek a környezet-, természet- vagy tájvédelemmel, fenntartható fejlődéssel foglalkoznak, ezekhez kapcsolódó oktatótevékenységet folytatnak, illetve gyermekek idegen nyelvű oktatása vagy biztonságos közlekedésre való nevelése a fő tevékenységük.

Ezenkívül várják azon szervezetek jelentkezését, amelyeknek a rászorulók támogatása, gyermek- és koraszülöttmentés, -szállítás vagy önkéntes rend- és katasztrófavédelmi tevékenység tartozik a fő tevékenységi körükbe. A pályázókkal szemben elvárás a közhasznú alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi működési forma, valamint a minimálisan ötéves igazolható működés. A pályázatokat a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet benyújtani, s a nyertesek legfeljebb három garnitúra Hankook gumiabroncshoz juthatnak.

A 2012-ben útjára indított program keretében a cég összesen csaknem hétezer gumiabroncsot adományozott megközelítőleg 150 millió forint értékben. A vállalat egyébként már több helyi és országos jelentőségű akciót is indított, így az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak, a Magyar Vöröskeresztnek, valamint több mint 250 kisebb nonprofit szervezetnek is adományozott nagy értékben abroncsokat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.