Csak a laptopát lopták ki a fideszes képviselő autójából

Ellopták a Fidesz országgyűlési képviselőjének, Hirt Ferencnek a laptopját egy budaörsi áruház parkolójában a lezárt autójából; a tettesek nem tettek kárt a kocsiban, és semmi mást nem vittek magukkal.

Ellopták a Fidesz országgyűlési képviselőjének, Hirt Ferencnek a laptopját egy budaörsi áruház parkolójában a lezárt autójából; a tettesek nem tettek kárt a kocsiban, és semmi mást nem vittek magukkal - erről a politikus számolt be szombaton az MTI-nek.

Az eset még csütörtök délelőtt történt. A képviselő elmondása szerint kétnapos konferenciára utazott Budaörsre, amikor félórára magára hagyta egy áruház parkolójában a kocsiját. Hozzátette: nemigen szokott értékeket hagyni a járműben, de ezúttal sok minden maradt a kocsiban. A személyes holmik, bőröndök mellett navigációs rendszer és a laptopja is az autóban volt, utóbbi egy pokróccal le volt takarva.

A képviselő elmondása szerint a kocsiját úgy nyitották ki, hogy abban nem tettek kárt, és semmi mást nem vittek el tőle, csak a laptopot, még az értékes navigációs rendszert is otthagyták.

"Ez egy viszonylag új autó, komoly zárral és riasztórendszerrel, tehát ezt csak úgy nem tudják kinyitni, ráadásul vissza is zárni" - fogalmazott a politikus.

Az ellopott laptoppal kapcsolatban azt mondta: abban a Fidesz levelezése mellett a választókerületét érintő személyes, bizalmas adatok, levelezések is voltak, köztük aktivisták adatai.  A képviselő feljelentést tett az ügyben a budaörsi rendőrkapitányságon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.