Így röhög a baloldalon a Fidesz

A választópolgárok érdekei és a települések jövője helyett kisstílű hatalmi alkukkal foglalkozik a baloldal - jelentette ki Gulyás Gergely, az Országgyűlés alelnöke Szentendrén csütörtökön a Fidesz-KDNP új polgármesterjelöltjének bemutatásán. A választópolgárok érdekei és a települések jövője helyett a baloldal olyan kisstílű hatalmi alkukkal foglalkozik, amelyek csupán a különböző, egymással is civódó baloldali alakulatok túlélését szolgálják - mondta Gulyás Gergely.

A fideszes politikus szerint az "önmagukat baloldalinak nevező alakulatoknál" nem csak a versenyképes vízió hiányzik, de értékelhető ötleteik sem nagyon vannak. Mint fogalmazott: számukra a kormány gyalázása "a legkisebb közös nevező", az ellenzék teljesítménye ma ebben merül ki.

Gulyás Gergely úgy vélte, a baloldal nem csak megismétli a 2009-es tragikomikus miniszterelnök-jelölti "castingot", de felül is múlja. Mint mondta, jelenleg nem csupán a fővárosi jelöltkereséséről van szó, hanem országos problémáról, a legtöbb jelentős településen - így Szentendrén is - keresik a jelöltjeiket. A fideszes politikus kifejtette: azt szeretnék, ha az önkormányzati választások a helyi ügyekről szólnának, s az egyes települések jövőjéről és fejlődésének lehetőségeiről folynának értelmes viták, ehhez azonban még azt sem tudni, hogy kivel kellene vitatkozni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.