Igazából Habony irányítja a TV2-t?

A 444.hu-nak egy tanácsadó , aki évek óta szerződésben áll a TV2 Média Csoporttal, és jól ismeri a korábbi és a jelenlegi menedzsment tagjait, azt mondta: Andy Vajna formaságokat intéz: aláírja a papírokat, kommunikál a sajtóval, megveregeti a többiek hátát, de nem is jár be. Dirk Gerkens vezérigazgató menedzseli az ügynökségi kapcsolatokat, az igazán fontos kérdésekben viszont Habony Árpád dönt.

A 444.hu többekkel beszélt a tévé környékén, akik szerint a fontos döntésekben a miniszterelnök főtanácsadója szava az utolsó. A TV2 megvásárlása óta eltelt négy és fél hónap krónikája, az egymást követő kirúgások, kinevezések és az új szerkesztési módszerek is ezt támasztják alá.

A tévé ügyeit Habony Árpád, médiaügyekben jártas főtanácsadó felügyeli, de ő is inkább távolból, kinevezett emberein keresztül irányít. Emiatt, és az újabb és újabb kinevezések után egyelőre zavarosak a felelősségi viszonyok a vezetésben.

Korábban már megírtuk, hogy sokan meghökkentek, amikor Kökény-Szalai Vivient, a Story magazin főszerkesztőjét nevezték a hírigazgatói posztra, amelyet addig Azurák Csaba töltött be.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.