Huligánok dobálták kővel Mészáros Lőrinc eltitkolt tengerparti villáját

Nem pihenhetett nyugodtan az Eb-nyolcaddöntőben kiesett válogatott alapembere, Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával, aki nyaralni érkezett Mészáros Lőrinc horvátországi villájában - írja az Index. A focistának péntek délután menekülnie kellett, a horvát Dnevnik információi szerint huligánok megdobálták a villát.

A hat vandál kövekkel dobálta be az ablakokat, és arra készültek, hogy erősítést hívnak és betörnek az épületbe, de nem sokkal később Rakitićék motorcsónakkal hagyták el Ugljan szigetét. Az ügyben nyomozást indított a horvát rendőrség.

A HVG.hu pénteken számolt be egy horváth lap, a Zadarski.hr  nyomán, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba. A lap megemlíti, hogy a focista az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát.

A Rakitic család érkezéséről még paparazzi fotókat is közölnek.

A felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található, tehát valószínűleg nem ez az, amiről nyilatkozott (cikkünk megjelenéséig nem sikerült elérnünk a polgármester-vállalkozót, hogy reagálni tudjon).

A HVG újságírói megkeresték a horvát lap képein szereplő Villa Maria építőjét, aki meg is erősítette, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Ő úgy emlékszik, hogy a luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a gázszerelőből lett magyar milliárdos csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.