Horváth Csaba újabb jó híre a közlekedőknek

Horváth Csaba a tömegközlekedéssel utazóknak alacsony padlós buszokat, a kerékpárosoknak pedig fejlesztéseket ígért VI. kerületi sajtótájékoztatóján.

A szocialista főpolgármester-jelölt Verók István terézvárosi MSZP-s polgármesterrel is aláírta a "Szövetség a szabadság városáért" együttműködési nyilatkozatot. A szocialista főpolgármester-jelölt eddig tizenkét kerülettel kötött ilyen megállapodást, amely a helyiek számára legfontosabb szocialista vállalásokat tartalmazza.

Horváth Csaba azt ígérte, javítják a kerékpárosok közlekedési feltételeit, ennek részeként az Andrássy úton áthelyezik a kerékpárutat. A szocialista politikus fejlesztené a bérbicikli-rendszert, és több tárolót építtetne.

Véleménye szerint a kerületben a jelenleginél több zöldterületre van szükség, ehhez kapcsolódóan létrehoznák a parkőri rendszert is.

A régi társasházak energiatakarékossá tételéhez segítségként 250 lakás önrészének a húsz százalékát átvállalnák - közölte.

Verók István a korábban kormányzati negyednek tervezett terület "bezöldítéséhez" kért segítséget Horváth Csabától, aki ígéretet tett arra, hogy minden támogatást megad ahhoz, hogy ezt ne építsék be.

A főpolgármester-jelölt kiemelte: mind a 23 kerülettel megállapodást kíván kötni, és velük szövetségben szeretné irányítani a fővárost.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.