Horváth Csaba már az őszi voksolásra 'gyúr'

Horváth Csaba, az MSZP februárban megválasztott főpolgármester-jelöltje már megkezdte az ősszel esedékes önkormányzati választásokkal kapcsolatos kampányát.

"Van egy jó hírem, Budapest!" - hirdeti facebookos oldalán és óriásplakátokon a szocialista politikus, aki honlapot is létrehozott szlogenjével a világhálón. Horváth Csaba kedden újságíróknak nem akarta elmondani, milyen jó hírt akar - hirdetései tanúsága szerint május elsején - megosztani a szavazókkal.

Horváth Csaba

Weboldalán ugyanakkor tervei között szerepelteti a főváros köztisztaságának és közbiztonságának javítását, a közösségi megbízotti rendszer kiépítését, zöld zónák, közösségi terek létrehozását és a "szürke lakótelepek" "közösségi lakóparkká" változtatását.

"Alakítsuk együtt a jövő Budapestjének programját!" - szólít fel a honlapon is szereplő hirdetésben Horváth Csaba, jelezve, hogy várja a fővárosiak javaslatait.

Hirdetése vége felé zöld betűkkel a "Demokraták: baloldaliak, zöldek, liberálisok, konzervatívok, cselekedjünk együtt a fővárosért!" mondat szerepel.

Az MSZP nyolc év után állít újra önálló főpolgármester-jelöltet az őszi helyhatósági választásokon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.