Holnaptól ismét változik a Széll Kálmán tér közlekedése

A Csaba utca egy része véglegesen sétálóutca lesz, a Várfok utca egy részét viszont csak ideiglenesen nyitják meg. A közúti közlekedés mellett a közösségi közlekedésre is figyelni kell majd.

2016. január 8-án a Széll Kálmán tér átépítési munkáival összefüggően a Várfok utcában változik a forgalmi rend: az utcát ideiglenesen a Széll Kálmán tér felé, a Vérmező út és a Széll Kálmán tér között megnyitják. Ezzel egyidejűleg véglegesen lezárják a Csaba utca Krisztina körút és a Várfok utca közötti szakaszát, ami sétálóutca lesz - írja a BKK.

2016. január 10-étől, vasárnap délutántól várhatóan február 10-éig, szerdáig a Krisztina körút és a Csaba utca kereszteződésében közműmunkák miatt több ütemben forgalomkorlátozásokra kell számítani. A munkaterületek mellett sávelhúzásokkal minden ütemben 2-2 forgalmi sáv lesz biztosítva a Krisztina körúton haladó forgalom számára.

A változás miatt módosul a 21-es, a 21A, a 102-es, a 116-os, a 139-es, a 140-es, a 140A és a 142-es autóbusz közlekedése is, a részletekről érdemes tájékozódni a BKK honlapján.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.