„Hiller István csak tudatosan képes ekkora pálfordulásra”

Az Együtt elnöke szerint Hiller István, az Országgyűlés alelnöke, az MSZP volt elnöke Orbán Viktor kerítésének támogatójává lett, ez pedig a teljes önfeladást jelenti.
Szigetvári Viktor szerdai Facebook-bejegyzésében Hiller István előző napi rádióinterjújára reagált, amelyben a szocialista politikus egyebek mellett azt mondta, „nem szeretem, hogy az országunk határán kerítés van, csak már mondjon valaki ennél jobbat”.

Az Együtt elnöke – aki kedden is aggodalmának adott hangot a baloldali pártoknál történt „fejlemények” miatt – úgy értékeli, Hiller István „van annyira művelt”, hogy csak tudatosan képes ekkora pálfordulásra.

„Az emberek új ellenzéket akarnak 2018-ra. Ehhez mindenkinek változnia kell. De ez a változás nem jelentheti azt, hogy a DK immár az egykulcsos adót támogatja, az MSZP pedig az embertelen orbáni kerítést” – fogalmazott Szigetvári Viktor.

Közölte: ugyanúgy, ugyanazokkal az Együtt újra szövetségre nem lép, „ha pedig még tovább rontanak magukon, akkor végképp nem”, „a tévelygésben nem lesz senki társa”, inkább lép tovább az önálló politika útján.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.