Hibaüzenettel a városházi nyilvánosságért

A főpolgármester minden szava nyomon követhető a Budapest Portálon, ahol élőben közvetítik a Fővárosi Közgyűlés üléseit – közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-vel. Ezzel azonban a legrosszabbkor sikerült előállnia.

A kommunikációs igazgató arra reagált, hogy az MSZP a közgyűlés szerdai ülésén egy kamerával rögzítette Tarlós István szavait, a szocialisták indoklása szerint azért, mert a főpolgármester "rendre komoly otrombaságokat követ el", aminek nyoma és következménye kell, hogy legyen.

Szűcs Somlyó Mária leszögezte: a testületi ülésekről élőben közvetít az önkormányzat honlapja, az archívumban pedig a közgyűlések teljes videofelvételei visszakereshetők és megtekinthetők.

Horváth Csaba szavaira utalva úgy fogalmazott: az MSZP frakcióvezetőjének védekezése "valótlan, gyerekes és teljesen hiteltelen. Újabb otromba vádaskodással próbálja menteni azt, ami jóérzésű ember számára visszataszító" - tette hozzá.

A kommunikációs igazgató reagálását néhány dolog hitelteleníti. A mai közgyűlés alatt a közvetítés órákig szünetelt ("technikai okok miatt"), az archívumban szerda délután pedig semmi nem volt visszakereshető, csak egy hibaüzenetet kap az érdeklődő a várt felvételek helyett.

Update: hét óra előtt néhány perccel újra elérhető a videoarchívum. A Városháza közlése szerint külső szerverhiba volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.