Hétfőn nem lesz ítélet a Klubrádióról

Nem lesz döntés a Klubrádió frekvenciájáról a jövő héten, mert a Médiatanács egy újabb határozatban módosította a 95,3-as frekvenciáról korábban hozott határozatának az indoklását. Ez azonban nem érinti a pályázat eredményét.

Nem lesz döntés a Klubrádió frekvenciájáról a jövő héten, hétfőn a Fővárosi Ítélőtáblán, mert a Médiatanács egy újabb határozatban módosította a 95,3-as frekvenciáról korábban hozott határozatának az indoklását. Az úgynevezett szubjektív kategória értékelési szempontjait és mérlegelési rendjét rögzítették az új határozatban – ezt a Klubrádió közölte az internetes lapján. Erről a Klubrádiót a bíróság értesítette.

Nem lesz döntés a Klubrádió frekvenciájáról a jövő héten, mert a Médiatanács egy újabb határozatban módosította a 95,3-as frekvenciáról korábban hozott határozatának az indoklását
Móricz Simon 2011.12.21. Digitális 2011. december 21. Klubrádió stúdió. Fotó: Móricz Simon

A pályázat eredményét nem érinti a hatóság új döntése, de a folyamatban lévő, 2012. február 6-ára kitűzött bírósági eljárást elnapolták. Ítélet legkésőbb március közepén várható.

Ezzel egyúttal elhárult az akadály az elől, hogy a Klubrádió újabb két hónapra megkapja az ideiglenes frekvenciaengedélyt.

Kiricsi Karola, a médiahatóság szóvivője lapunk kérdésére azt mondta: a műsorterv szubjektív értékelési kategóriájában valamennyi pályázó maximum 12 pontot kaphatott. Az új határozat indokolása minden pályázó számára világosan, egyértelműen és részletesen kifejti, hogy e kategóriában a Médiatanács a döntés meghozatalakor milyen szempontok alapján értékelte az általuk és versenytársaik által benyújtott pályázatokat.

Az új határozat kézbesítését követően minden pályázónak 15 napja van, hogy jogorvoslatért forduljon a bírósághoz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.