Herényi szerint a Fidesz csak mesemondó versenyen indulhatna

Az MDF az Országos Sajtószolgálaton keresztül, közleményben szállt "ringbe" a Fidesszel, a mai szópárbaj egyik állomásaként. Azt írják, hogy a  két párt lényegében egyetért: Magyarországnak olyan politikai erőre van szüksége, amely képes az országot újjáépíteni és kivezetni a válságból. Ám - véli az MDF -, a Fidesz többszörösen bebizonyította, hogy alkalmatlan erre a feladatra, mert:

- 2002-ben az MSZP-vel és az SZDSZ-szel együtt támogatta az országot eladósító, tönkretevő 100 napos programot,

- Magyarországot csakis olyan politikai erő tudja újjáépíteni, ami őszinte. A Fidesz nem az, a 2006-os populista kampány óta üres mesékkel ámítja a választókat,

- Magyarországot csakis olyan politikai erő tudja újjáépíteni, amelynek van programja, és vannak határozott elképzelései.

A Fidesznek ugyan nagy a szája - fogalmaz a Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese által jegyzett közlemény -, de csak indulatos mondatok férnek ki rajta. A párt első helyezést érdemel egy mesemondóversenyen, de programja továbbra sincs. A Fidesz indulatos, félrevezető politikájára minden gondolkodó magyar demokrata azt mondja: elég! Elég volt az indulatokból, eljött a gondolatok ideje. Az MDF az a párt, amely üres indulatok helyett építő gondolatokat és megoldást kínál.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.