Dehogy tekinti saját halottjának a minisztérium Radnótinét!

Vihart kavar az online felületeken a Magyar Hírlap mai közleménye. Ebben az áll, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma helyesbített: a tárca Radnóti Miklós özvegyének halála kapcsán "csupán" osztozott a gyászban. Véletlenül sem tekintette saját halottjának.

A helyesbítés szövege így néz ki a Magyar Hírlapban: "Tegnap megjelent lapszámunkban tévesen írtuk, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti Gyarmati Fannit, Radnóti Miklós özvegyét, a tárca csupán azt közölte, hogy osztozik a gyászban. Radnóti Miklós özvegyét Budapest Főváros és a XIII. kerület díszpolgárát saját halottjaként a XIII. kerületi önkormányzat búcsúztatja. (MHO)" Ugyenez a magyarhirlap.hu-n >>>

"Balog Zoltán minisztériuma parasztságból jelesre vizsgázott" – írta címében a 444.hu, mások úgy fogalmaztak, az Emmi az év legszánalmasabb helyesbítését produkálta. És ezek a legfinomabb megállapítások voltak.

Kérdésünk az: vajon ki lehetett az, milyen ember, aki a helyesbítés szövegét összeeszkábálta? De meglehet, hogy nem is olyan fontos ezt megtudnunk. Szörnyű az eset, több mint elkeserítő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.