Hatezredik vendégét köszönti a Bátor Tábor

Évente több mint ezer beteg gyereknek és családtagjaiknak nyújtanak élményterápiás programokat a Bátor Tábor önkéntesei.
A három tavaszi és négy nyári turnus után a hétvégén megkezdődött a Bátor Tábor idei nyolcadik élményterápiás turnusa: a hatvani táborban súlyosan beteg gyerekeknek nyújtanak felejthetetlen, gyógyulást segítő élményeket ingyenesen. Külön öröm, hogy ebben a turnusban fogadták a tábor fennállása óta a 6000. táborozót.

A turnusokban az év folyamán több mint 1000 gyermek és családtagjaik számára kínálnak programokat daganatos betegség miatt kezelt, illetve cukorbeteg, vérzékeny és ízületi betegséggel élő 7-18 év közötti gyermekek számára.

A táborban a gyerekek élményterápiás programokon vehetnek részt, amelyek célja önbizalmuk növelése, önmagukba és egymásba vetett hitük megerősítése, ezzel gyógyulásuk támogatása. A gyerekek a tábor során bátorságpróbát tehetnek a magas-kötélpályán, lovagolhatnak, evezhetnek, zenés-táncos programokon, valamint színjátszó foglalkozásokon vehetnek részt. Mindezt állandó orvosi felügyelet mellett, az egészségi állapotuk és a legszigorúbb biztonsági szempontok szem előtt tartásával.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.