Harrach Péter és az anyázás

Harrach Péter kitett egy postot Anyák napján a Facebook-oldalára. Jó nagy anyázás lett belőle.

"Az Anyák napja azokról szól - írta a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője -, akik vállalták a gyermeküket, és megtapasztalták, hogy egy nő "önmegvalósításának" legbiztosabb és legtermészetesebb útja az anyaság."

Botrány lett belőle, Harrach adminisztrátora nem győzött törölni az oldalról, mert ott igen gyorsan elszaporodtak a fölháborodott kommentek. "Csak gratulálni tudok önnek:) - írja egyikük. - Önnek apaként kellett volna megvalósítania "önmagát" nem politikusként. Remélem, hogy nem jön majd egy javaslattal amiben a nők szavazati jogát eltörlik."

"Ne egy politikus mondja már meg, hogy miről szól az anyaság! Valószínúleg mindenkinek másról. Van, aki családban és otthon, van aki egyedül és munka mellett neveli gyerekét! Mindenki máshogy, de a nagy többség sokat fáradozva tisztességesen neveli a gyermekét! Ezen a napon inkább ezt a sok áldozattal járó erőfeszítésről kellene megemlékezni! Ki hogyan tudja! A szerencsésebbek személyesen tudják megköszönni, hogy életet adott nekik és gondoskodott róluk! Van aki már csak a sírjára tud vinni virágot! Ennek a napnak a tiszteletről kellene szólnia és nem másról!" - írta egy másik hozzászóló.

A sima anyázás mellett többen elküldték Harrachot melegebb éghajlatra. Olaj volt a tűzre, hogy a politikus nem válaszolt a véleményekre, ellenben bevetette "Népszámlálás 2011" álnevűkommentelőjét, aki tovább cukkolta Anyák napján a hallgatóságot.

Ha mást nem, Harrch azt valószínűleg megtanulta, hogy a Facebookon nem elég azt szajkózni, hogy Magyarország jobban teljesít. 

Az indulatos vitát itt lehet találni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.