Gyurcsányék szerint a köztévében baj van az értő olvasással

Minden kurzusnak vége van egyszer, a szégyen viszont marad: a tisztességtelenség, az árulás, a köztársaság, a demokrácia elárulásának szégyene. Nehéz lesz ezzel élniük a "köztévé" mai vezetőinek, szerkesztőinek - írja a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció közleménye.

A Magyar Televízió mintha üldözéses versenybe kezdett volna. Egy hete minden nap levelet küldenek, hogy szeretnék megszólaltatni pártunk elnökét valamelyik műsorukban. De nem az érdekli őket, hogy mit gondol a DK az országról, a kórházak fenyegető fizetésképtelenségéről, az egyetemek szénszünetéről, vagy éppen a kormány szerint jó növekedési vagy beruházási adatokról. Minden levelük kizárólag egy témában kér véleményt Gyurcsány Ferenctől. Ez a téma a bajai videó. És ha nemet mondunk, akkor másnap jön a következő levél teljesen egyező tartalommal - írja az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében a DK sajtóirodája.

Mint a közlemény fogalmaz, "ezek szerint a Magyar Televízióban baj van az értő olvasással. Mondjuk egy hét türelem után nyilvánosan: nem veszünk részt a mindannyiunk pénzéből fenntartott, köztévének hazudott Fidesz-televízió ocsmány propaganda hadjáratában. Rendelkezésre állunk tisztességes, az ország dolgaival foglalkozó beszélgetésekre, de nem segítjük a fideszes propagandát".

Végtelenül sajnáljuk, hogy ide süllyedt a Magyar Televízió. De előre szólunk: minden kurzusnak vége van egyszer, a szégyen viszont marad: a tisztességtelenség, az árulás, a köztársaság, a demokrácia elárulásának szégyene. Nehéz lesz ezzel élniük a "köztévé" mai vezetőinek, szerkesztőinek - zárul a DK közleménye.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.