Juhász Péter várhatóan kilép az Együtt-PM-ből

Kétértelmű búcsúüzenetet tett fel a közösségi oldalára Juhász Péter, a Milla elnöke és az Együtt-PM egyik vezetője. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új megállapodás miatt a politikus le és kilép a szervezetből.

„Én már döntöttem. Holnap a részleteket is elmondom. Addig alszom egyet, mert ezt tegnap nem sikerült.″ – ezt tette közzé Facebook-oldalán a "millás" Juhász Péter. Azt több forrásunk is megerősítette azóta, hogy az Együtt-PM politikusa – aki Rogán Antal kihívója lenne az MSZP és az Együtt közös jelöltjeként a budapesti belvárosi körzetben – elhagyja a szövetséget, elsősorban azért, mert az általa korábban többször is élesen kritizált Gyurcsány Ferenc is részese lehet, illetve lesz az ellenzéki összefogásnak.

Szigetvári Viktor, a szövetség másik társelnöke az Index megkeresésére úgy nyilatkozott: „Sajnálom. Jó embert ismertem meg benne. És szeretnék máskor is együtt poltizálni vele″.

Bajnai Gordon Juhász Péterrel október 23-án a Milla-színpad mögött
Bajnai Gordon Juhász Péterrel október 23-án a Milla-színpad mögött

Az Index ezzel kapcsolatos cikke emlékeztet: Juhász volt az, aki a Milla nevű Facebook-csoportot és civil egyesületet bevitte a mozgalomba. Juhász novemberben még azt mondta a HírTV-nek, hogy „nem lesz olyan helyzet, hogy Gyurcsány Ferenccel közös listán legyünk mi rajta, mert úgy gondoljuk, ez lenne az, ami egybemosná ezeket a pártokat."

Az Együtt-PM várhatóan ma hivatalos közleményben kommentálja az esetet. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.