Gyurcsányt nem győzte meg teljesen a Heti Válasz

A Heti Válasz újra az őszödi szivárogtatókat keresi, és most konkrét személyekre is egyértelmű utalást tesz. Korábban Gyurcsány Ferenc is táplálta a találgatást, most a Facebookon keresztül kételkedik.

A Heti Válasz leleplező(?) anyagot közölt az őszödi kiszivárogtatókról. Ha jól értem a szöveget, akkor Baja Ferencet, Szekeres Imrét és Szili Katalint gyanúsítják azzal, hogy egy közvetítőnek átadták a Balatonőszödön elmondott beszédem hangfelvételét - ismerteti a hetilapban megjelent cikk tartalmát a Facebookon a volt kormányfő.

"Gyűlölöm az árulást és megvetem az árulókat. De bármi ilyesmivel vádolni valakiket csak akkor szabad, ha megdönthetetlen bizonyítékok állnak rendelkezésre" - reagál a leírtakra Gyurcsány. A Heti válasz cikke talán közelebb vitt bennünket az igazsághoz - írja, és hozzáteszi: Vagy mégse? Nem tudom. 

Gyurcsány a cikkhez fűzött kommentárját kérdésekkel zárja: "Van-e a szemtanú vallomásán kívül egyéb bizonyíték? Van-e valami nem ismert célja a mostani közlésnek? Kinek az érdeke húzódik meg a háttérben? Kinek segít és kinek nem a lapok keverése és kiterítése?"

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.