Gyurcsány MSZP-s cenzúrát lát Gréczy törlése mögött

Gyurcsány Ferenc legújabb facebookos bejegyzésében némi Aczél Györgyről szóló történelmi áttekintés, valamint kisebb jobboldali kritika után áttér a baloldal figyelmeztetésére.

A bejegyzés apropóját az adja, hogy minap a Népszava Online levette Gréczy Zsolt cikkét az oldaláról. A Stop.hu ezzel egyidőben megüzente, hogy a jövőben lemond Gréczy népszerűnek mondott internetes naplójáról. "Mindkét orgánumról azt tartják, hogy az MSZP segíti működésüket" - írja az MSZP volt elnöke, akinek erről azért pontosabb információi is lehetnek. Gyurcsány a Facebookon úgy jellemzi ezzel szemben Gréczyt, mint aki "a baloldal egyik legaktívabb támogatója". A politikus leírja: "kétségtelen, nézetei nagyon közel állnak hozzám, jó személyes viszonyban vagyunk, éppen úgy küzd a Fidesz ellen és baloldal megújításáért, mint én".

Most valaki szilenciumra ítélte - állapítja meg Gyurcsány. Valaki, akinek van hatása ezekre a médiumokra. Valaki, aki pénzzel játssza a politikát - írja, és így folytatja: "Valaki a háttérben. Valaki, aki Aczélnak hiszi magát. Aczél kádári politikus volt, de intelligens, művelt ember. A maiak meg barbárok. És ezek a barbárok közöttünk vannak és mindenhatónak hiszik magukat. Pedig nem lenne itt a helyük. Ezért is kell pártszavazás. Értitek? Ezért."

A Népszavának pedig azt üzeni Gyurcsány: "Ha mondhatom: inkább Fejtő szelleme, mint a pártigazgató pénze szerkessze a lapot. Amíg van erőtök..."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.