Gyurcsány és Lendvai mellett Molnár Lajos és Horváth Ágnes ellen is merényletre készültek

A Hunnia Mozgalom politikai szárnyának irányítója Toroczkai László volt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Benkő György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó.

A napilap szerint a százhalombattai vállalkozó állításait bizonyítja Toroczkai László, "A Mi Magunk teljesítette küldetését" című 2007-es felhívása is. Ebben Toroczkai ezt írja - idézi a Magyar Nemzet - "Szervezeti tevékenységemet továbbra is kizárólag a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomban folytatom, míg a kormány és a rendszer megdöntésére alkalmas módszernek Hunniát, a párhuzamos Magyarország felépítését látom. Kérem ezért mindazokat, akik a Mi Magunk Mozgalomba jelentkeztek, hogy csatlakozzanak a Hunniához, vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz".

A Magyar Nemzet ugyancsak Benkő Györgyre hivatkozva arról is beszámolt, hogy a csoport Lendvai Ildikón kívül Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, Molnár Lajos és Horváth Ágnes egykori egészségügyi miniszterek ellen is merényletet tervezett.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.