Gyurcsányt a leghátsó sorba ültették

Gyurcsány Ferenc is megszavazta a Bajnai-kormány adó- és nyugdíjszabályokat módosító javaslatait - olvasható az Országgyűlés honlapján.

A volt miniszterelnök a bizalmatlansági indítvány április 14-i megszavazása után szabadságra ment, de a múlt héten már részt vett a parlamenti szavazásokon. Gyurcsány Ferenc az ülésteremben a szocialista frakcióban a leghátsó sorban ül, Hagyó Miklós és Pál Tibor között, így szinte soha nem kerül a parlamenti kamerák képeire.

A Gyurcsány-kormány márciusban nyújtotta be az adó- és a nyugdíjtörvények módosítását, a Bajnai Gordon vezette új kabinet ezekhez készített módosító csomagot a kiadások nagyobb mértékű csökkentése jegyében. A parlamenti honlap szavazási adatai szerint Gyurcsány Ferenc már a múlt hétfőn részt vett az Országgyűlés munkájában, most hétfőn pedig minden, a kormány által támogatott előterjesztésre, interpellációra igennel voksolt.

A volt miniszterelnök azok kevés képviselők közé tartozik, aki nem kért bizottsági tagságot, és a jövőben sem tart erre igényt. Gyurcsány lemondása óta még nem vett részt a szocialista frakció egyetlen ülésen sem, de attól függően, hogy mikor milyen témák kerülnek majd napirendre, a későbbiekben időnként bekapcsolódik a munkába.
Medgyessy Péter egykori parlamenti irodáját kapta meg, ahol kétfős titkársága van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.