Gyurcsány: Ezt jól elrontotta a Klubrádió

A DK elnöke védelmébe vette a rádiótól kirúgott Kuncze Gábort és kritizálta a Klubrádió tulaját.

Gyurcsány Ferenc méltatlannak tartja, hogy a Klubrádió csütörtökön letiltotta Kuncze Gábort. A Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-bejegyzésben kritizálta emiatt a rádió tulaját. Mint írta, amikor meghallotta, hogy a Klubrádió tulajdonosának utasítására kirúgták Kuncze Gábort, felhívta Arató Andrást és szenvedélyesen kritizálta döntését.

Kuncze Gábor a Klubrádió tudósítójaként kérdezi Gyurcsány Ferencet a parlamentben
Kuncze Gábor a Klub rádió tudósítója

"Nem értem a Klubrádiót. Az a baja Kunczéval, hogy politizál. De hát a Klubrádió is ezt teszi. Szabadelvű, baloldali demokratikus hang a silány kormánypropaganda tengerében. És nagyon becsülöm ezért. Nem az a baj, ha egy műsorvezető politizál, hanem az, ha ezt eltitkolja és így becsapja a hallgatót. Kunczéről viszont mindeni tudja, hogy mit csinál(t), tudja, hogy egy szabadelvű egyesületet vezet. Az lenne a baj, hogy politikai beszédet mondott? Bár sokkal több bennünket támogató művész, újságíró, üzletember vállalná a nyilvánosságot! Akkor előrébb járnánk" - írta Gyurcsány Ferenc. 

Véleménye szerinnt "jól elrontotta ezt a Klubrádió, pontosabban tulajdonosa".

- Ennél csak durvábbat tudnék mondani. De ezzel együtt is azt mondom a hallgatóknak, hogy sokáig ne őrizzék egyébként jogos felháborodásukat. Ne büntessék végletesen és véglegesen a rádiót. Mert szükség van rá. Akkor is ha messze nem tökéletes. Ez jutott nekünk, ez is a miénk. És nélküle gyengébbek lennénk - zárta sorait Gyurcsány.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.