Gyurcsány: fogunk még találkozni

A demokratikus oldal egy kis szelete megmutatta, hogy van benne erő, büszkeség, hit és küzdőszellem. Így jellemezte a Charta hétvégi rendezvényét Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő legfrissebb blogbejegyzésében leírja: meglepte őt az érdeklődés mértéke.

"Fáj a szívem azokért, akik nem tudtak bejönni a Körcsarnokba. Akik azzal a reménnyel indultak el otthonról, hogy együtt lehetünk, de már nem fértek be a terembe. Nem mentegetőzésnek szánom, csak megjegyzem: bár én is csak szereplője és nem szervezője voltam a rendezvénynek, de tudom, hogy a Charta nem professzionális apparátus, hanem lelkes és tisztességes önkéntesek csapata. Vagy féltucatnyi ember munkája kellett a program előkészítéséhez, akik munkájuk mellett a Charta szerény anyagi eszközeit vehették igénybe" - olvasható Gyurcsány Ferenc blogjában.

Gyurcsány: fogunk még találkozni
Gyurcsány Ferenc

A volt kormányfő legfrissebb posztjában elárulja: meglepte az érdeklődés mértéke. "Lehetetlen volt megítélni, hogy hányan lesznek kíváncsiak ránk. Egy alkalommal így is helyszínt kellett változtatni. De az új, a nagyobb helyszín is kicsinek bizonyult, néhány százan kívül rekedtek. Végtelenül sajnálom őket, és remélem, hogy megbocsájtanak nekünk" - írja Gyurcsány.

A politikus szerint bent káprázatos volt a hangulat. "Örömteli volt újra együtt lenni. Ugyanakkor kár bonyolult, nyakatekert elemzést, értelmezést adni. Hiszen nem történt sem több, sem kevesebb, mint hogy a demokratikus oldal egy kis szelete megmutatta, hogy van benne erő, büszkeség, hit és küzdőszellem" - jelenti ki a volt miniszterelnök, aki megköszöni a Chartának a "nagyszerű délutánt" és azt üzeni azoknak, akik nem tudtak elmenni a rendezvényre, hogy ne csüggedjenek, hiszen lesz még alkalmuk találkozni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.