'Láttam némi pityergést a kongresszuson'

Határozottan és gyorsan kellett lépni, írja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma reggeli legújabb blogbejegyzésében.

Szívesen elmondtam volna Nektek már korábban is, miért kell ebben a helyzetben új kormányt alakítani, írja a pártelnök-miniszterelnök a kapcsolat.hu oldalon vezetett blogjában. Majd így folytatja: szívesen elmondtam volna, mert sokkal tartozom Nektek. De a belső késztetést felülírta a felelősség, ami egy ilyen bejelentéshez kötődik. Határozottan és gyorsan kellett lépni.

Természetesen a blogot folytatom, nyugtatja meg rajongóit a helyét átadni készülő kormányfő. Továbbra is, amint lehet, diktál vagy ír bejegyzéseket, és olvassa a kommentárokat, reakciókat.

"A következő pár nap, illetve egy-két hét az új kormány felállításával telik. Ezt követően pártelnökként azért fogok tenni, hogy az új kormánynak erős támogatása legyen, a Magyar Szocialista Párt pedig hatékonyabb, erősebb szervezet legyen és felkészüljön a következő megmérettetésekre."

Nehezen élném meg, ha elveszítenélek Benneteket - közli érzelmes bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. - Láttam némi pityergést a kongresszuson, de pityeregni nem kell. Tudjátok, tenni kell a dolgunkat - ez egészen biztosan nem változott.

Hát akkor, gyerünk, Barátaim - fejezi be a rövidke személyes híradást - tegyük a dolgunkat!

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.