Gyurcsány: a DK a jövő pártja

A DK a jövő pártja, a jövő polgári Magyarországának az egyik pártja - mondta Gyurcsány Ferenc a fővárosi Hungexpo egyik csarnokában tartott szombati tisztújító kongresszuson.

A pártelnök felszólította hallgatóságát: mutassák meg, hogy ez a föld nem a reménytelenség vidéke, van alternatívája a menekülésnek, a semmittevésnek, a meghunyászkodásnak.

Kijelentette, oka van annak, hogy a demokratikus sokaság azt kívánja, minél előbb, lehetőleg 2016-ban előrehozott választásokat tartsanak. Szavai szerint ehhez nem elég elküldeni a jelenlegi rezsimet, mert ez a feladatuk könnyebbik fele. A DK-nak az a dolga, hogy 2016-ra megmutassa, képes másokkal együtt kormányozni Magyarországot, hogy mindenki láthassa a Demokratikus Koalíció kormányzóképes erő - fogalmazott.

Leszögezte, azt szeretné, ha minél többen látnák és hinnének abban, hogy a DK a jövő pártja, a jövő polgári Magyarországának az egyik pártja. Szavai szerint a kongresszussal folyamatot indítanak el, amely megmutatja, hogy képesek többet mondani és tenni a rendszer tagadásánál, képesek megmondani, hogy mi történik annak bukása után.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.