Gyurcsánnyal indít imázskampányt a DK

Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal kíván kampányolni a DK. A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-korszak imázsából nem kérnek többet az emberek.

Imázskampányt indított csütörtökön a Demokratikus Koalíció (DK) – tudatta közleményében Molnár Csaba. A párt ügyvezető alelnöke és kampányfőnöke azt írta, hogy a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval egyrészt összefogásra szólítják fel az ellenzéki pártokat, másrészt jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel.

A kampány a Facebookon folytatódik, majd szórólapozással és kitelepülési sorozattal fejeződik be. Az akció során több mint ötszáz plakátot tesznek ki, elsősorban vidéken és kistelepüléseken.

A közlemény szerint a plakátkampány mintegy nyolcmillió forintba kerül, amit adományokból, valamint a DK vezetőinek és országgyűlési képviselőinek személyes felajánlásaiból finanszíroz az állami támogatásban nem részesülő párt.

A Gyurcsány-Bajnai-korszak imázsából nem kérnek többet a magyar emberek, mert az egyenlő a korrupcióval, a maffiabaloldallal, a hazudozással, a szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikával, a munkanélküliséggel és az eladósodással - így kommentálta a Fidesz a hírt.

A kormánypárt közleményében azt írta, "hiába ragasztja tele az országot plakátokkal és szép szavakkal a bukott baloldal, a magyar emberek jól tudják, hogy a baloldalon semmi sem változott: ugyanazok vannak újra együtt, akik egyszer már tönkretették az országot".


Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.