Gyors megbékélés az MDF-ben

Újjáalakul az MDF öt, feloszlatott kerületi szervezete, egyetértésben a budapesti választmánnyal és a párt országos elnökségével - közölte a pártelnök és a fővárosi választmány elnöke.

Az MDF elnöke, Dávid Ibolya és budapesti elnöke, Lévai Zoltán közös közleménye szerint a párt országos elnöksége és a budapesti választmány elnöksége szerdán egyetértésre jutott a fővárosi MDF-szervezetek működésének javításban.

Az MTI szerdán úgy értesült, hogy az MDF országos választmányának elnöksége a párt öt budapesti alapszervezetének feloszlatásáról hozott határozatot. A döntés a budapesti szervezetek körében nagy felháborodást váltott ki, és az eset miatt az MDF budapesti választmányának rendkívüli ülését is összehívták szerdára.

Az MTI birtokába került Lévai Zoltán levele, amelyben egyebek mellett azt írja: a budapesti alapszervezetek, így a XII., a XV., a XVI., a XXII., valamint a XXIII. kerületi feloszlatásáról szóló döntés három fontos testület, a budapesti választmány, az országos elnökség és az országos választmány megkerülésével született.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.