Gyengén indult a Hal a tortán

A TV2 új vezetéséhez köthető első nagyszabású produkció, a Hal a tortán első adása igencsak gyenge nézettségi eredményeket produkált. A TV2 megújult főzőműsorát a felnőtt lakosság körében közel 400 ezren nézték, miközben vele az RTL Klubon párhuzamosan futó Éjjel-nappal Budapestet több mint 700 ezren, a Barátok köztet pedig több mint egymillióan.

A Hal a tortán SHR-adatai is nagyon gyengék. Az SHR értéke fejezi ki, hogy az éppen televíziót nézők mekkora része követi figyelemmel az adott műsort. A kereskedelmi szempontból kiemelten fontos nézői korcsoportban, a 18–49 évesek körében a Hal a tortán 5,7 százalékos SHR-t produkált, míg az Éjjel-nappal Budapest 23,2 százalékot, a Barátok közt pedig 25,8 százalékot. A hab a tortán, hogy a Hal a tortán-t a 18–49-es korcsoportban még a Gyilkos elmék és a Mentalista ismétlései is megverték az RTL Csoporthoz tartozó Coolon.

A teljes lakosság körében pedig 9,2 százalékos közönségarányt hozott a TV2 főzőműsora, ami szintén nagyságrendekkel elmarad az RTL adataitól.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.