Gulyás Gergely túlvállalta magát

"A jelenlegi tisztségem is több, mint amihez az adott pillanatban kedvem, illetve ambícióm volt" - mondta a hir24-nek adott interjújában Gulyás Gergely arra a felvetésre, hogy néhány, a reklámadóhoz hasonló problémás téma felvállalása után akár államtitkár vagy miniszter is lehet belőle.

A fideszes politikus állítja: nem frakció- vagy pártutasításra, hanem meggyőződésből állt be a reklámtörvény támogatói közé, még akkor is, ha tetszett neki az X-Faktor döntője.

Gulyás szerint szó sincs arról, hogy az RTL Klubra szabták volna a reklámtörvényt, az mindenkire vonatkozik, köztük a TV2-re is. Úgy véli, az, hogy ezek a csatornák képesek jó műsorokat is csinálni - akár sokkal jobbakat is, mint a közszolgálati televízió -  csak felnagyítja a vállalhatatlan műsorokkal kapcsolatos bűneiket.

"A hatalom senkinek nem akarja megmondani, milyen műsort szerkesszen, különösen a politikai hírműsorok tekintetében. Persze a kiegyensúlyozottság alapkövetelmény, kár, hogy ennek immár egyáltalán nem kíván megfelelni az RTL Klub" - mondta a hir24-nek Gulyás Gergely.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.