Gój motoros a Petőfi új főszerkesztője

Koltay Gergely, az MR2 Petőfi rádió frissen kinevezett főszerkesztője a Gój Motoros Egyesület nemzeti érzelmű motorosklub négy alapító tagjának egyike - írja az Index.

Koltay az Indexnek kijelentette, hogy már nem tagja a szervezetnek, de arra a kérdésre, hogy mikor lépett ki, nem volt hajlandó válaszolni. Az egyesület honlapja mindenestere jelenleg is az aktív tagok között tünteti fel.

Mészáros Imre, a motoros egyesület elnöke az Index kérdésére közölte: nem igaz, hogy Koltay kilépett a szervezetből, ezért szerepel a neve most is a tagok között.

A felvonulásairól és nagy-magyarországos emblémájáról ismert, 2006-ban alapított Gój Motoros Egyesület "képviseli Magyar Nemzeti és keresztény eszmék és értékek megőrzését", valamint ápolja a nemzeti hagyományokat. Az egyesült tagjai rendszeresen megjelentek az előző ciklus kormányellenes tüntetésein, és következetesen tagadják, hogy szélsőjobboldali szervezet lennének.

Koltay Gergely, a Kormorán együttes alapítója a rádió honlapján feltüntetett életrajza szerint 1989-ban már vezette egyszer a Magyar Rádió szórakoztatózenei szerkesztőségét, 1997-2000 között pedig a Magyar Televízió zenei főszerkesztője volt. 2001-ben megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét, 2007-ben a "Keleti Sárkányos Lovagrend", 2008-ban a "Történelmi Vitézi Rend" tagjává választották.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.