Giró-Szász bombaüzlete

Sikeresen pályázott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tenderén az a konzorcium, amelynek tagjai szorosan köthetők Giró-Szász Andráshoz. A kormányszóvivőhöz közel álló vállalkozások a következő három évben mintegy egymilliárd forint értékben végezhetnek kutatást, tanácsadást, kommunikációs feladatokat az NFM részére.

A Századvég és a Strategopolis nyerte meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kutatásra, tanácsadásra és kommunikációs feladatokra vonatkozó nyílt tenderét - adta hírül a Kreatív Online. A megbízatás értéke havi 29 és fél millió forint három évig.

Megvan az eredménye a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) nyílt tenderének, amit még tavaly közvélemény-kutatási, szakpolitikai kutatással alátámasztott tanácsadási és tanulmánykészítési, valamint kommunikációs feladatokra írt ki.

A döntés értelmében az egyedüli ajánlattevőként induló konzorcium kapta a megbízást: a Századvég Alapítvány a Strategopolis Stratégiai Elemző és Kommunikációs Tanácsadóval, valamint a Századvég Gazdaságkutatóval kiegészülve havi nettó 29,61 millió forint értékű szerződést kötött.

A minisztérium honlapján közzétett megállapodás szerint a felek 2014. december 31-ig dolgoznak együtt, ami a három év alatt egymilliárd forint értékű megbízást jelent.

Mint ismert, a kormányszóvivőként dolgozó Giró-Szász András a 2010 tavaszán alakult Századvég Gazdaságkutató tulajdonosa, a Századvég Alapítvány ügyvezető igazgatója volt. Csakúgy, mint a Strategopolisnak, amelynek 2006 áprilisi megalakulásától egészen 2011. szeptember 30-ig volt tulajdonos-ügyvezetője.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.