Giró-Szász válasza a 'vádaskodó baloldali politikusoknak'

A Kormányzati Információs Központ az elmúlt négy évben folyamatosan a lakosság megfelelő információkkal való ellátásán dolgozott, ezt a feladatát pedig - a kampánytól függetlenül - a kabinet mandátumának lejártáig ellátja, így a jelenlegi televíziós és rádiós lakossági tájékoztatás is ebbe a folyamatba illeszkedik.
Ezt a kormányszóvivő közölte hétfőn, miután baloldali politikusok kifogásolták a kabinet szerepvállalását a parlamenti választási kampányban.

Giró-Szász András úgy fogalmazott: azért is meglepő és érthetetlen az ellenzék különböző szereplőinek vádaskodása, mert a jelenleg zajló kormányzati információs tájékoztatás költsége összességében, a televízió- és rádiófelületeket, valamint a kreatív tanácsadást is magába foglalva, nem éri el a 350 millió forintot.

Ezzel szemben "a vádaskodó baloldali politikusok" megfeledkeznek arról, hogy 2006-ban, amikor ők voltak kormányon, a választásokat megelőzően, csak az utolsó hónapban négy minisztériumnál, azaz a tárcák töredékénél több mint 350 millió forintot költöttek "kormányzati eredménykommunikációra" - tette hozzá. "Ez is azt mutatja, hogy a jelenlegi kormány a fair verseny jegyében jár el" - közölte a szóvivő.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.