Gárda-zászlót adott át a fideszes polgármester

Egy radikális jobboldali portál beszámolója szerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester személyesen adta vissza a Magyar Nemzeti Gárda kötelékébe tartozó Gárdamotorosok zászlaját.

A honlap beszámolója szerint az ügy előzménye, hogy egy március 15-i tüntetés során a készenléti rendőrség elkobozta a gárdisták lobogóját, majd átadta azt a zuglói rendőrkapitányság illetékes szervének.

A zászló kalandos útja itt nem ért véget: a zuglói kapitányságtól mint talált tárgy a polgármesteri hivatalhoz került. Itt egy ideig tárolták, majd a BÁV Zrt.-hez továbbították értékesítésre - írja a portál.

A zászlót ténylegesen értékesítette a BÁV, de az egyik parlamenti párt jogsegélyszolgálatának közreműködésével sikerült azt visszaszerezni a vevőtől.

A cikkből nem derül ki, hogy ezen a ponton hogyan került Papcsák Ferenchez a Gárdamotorosok zászlaja, de a portálon található fotókból és az egyik gárdavezető beszámolójából kiderül, hogy azt maga a zuglói polgármester adta vissza a gárdistáknak a zuglói önkormányzati hivatalban.

A Mainap.hu internetes oldal többször is próbálta telefonon elérni a zuglói polgármestert, ám nem vette fel a telefonját.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.