Fuss, Szijjártó, fuss!

Hetente egyszer hazafut Dunakeszire Szijjártó Péter a Külügyminisztérium Bem téri székházából – tudhattuk meg abból a közleményből, amit a a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonnal kapcsolatban adott ki Budapest Sportiroda.
A félmaratonra készülő külgazdasági és külügyminiszter elárulta, a munkája miatt egyre kevesebb ideje marad az edzésekre, de ha teheti, hetente egyszer beiktatja ezt a 18 kilométeres távot.

Szijjártó korábban futsalozott, a bulvársajtó néhányszor arról számolt be, hogy meccs közben le is sérült. Máskor azzal foglalkozott a média, hogy futsalos csapattársaival milyen jó viszonyt ápol, munkához segítette őket a Miniszterelnökségen, majd a külügyben. A Bors 2014 őszén arról írt, a külügyminiszteri kinevezésére készülő Szijjártó szögre akasztotta futballcsukáját.

Ha ilyen gyakran fut haza a 2014-ben 167 millióért vett házába, akkor aznap nincs szüksége a szolgálati autóra. Pedig abból – ahogyan arról korábban beszámoltunk – sokáig kettő is volt: Szijjártónak tavaly vettek egy új VW Multivant, előtte egy 2011-es évjáratú kisbuszt használt. Ha lerobbant a Multivanja, akkor idén februárig egy tartalékautót, egy Skoda Suberbet is elővezethettek neki a garázsból.

A Budapest Sportiroda közleményét egyébként a hvg.hu szúrta ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.