Fuss Emília tökéletes világáért!

Ötnapos, 500 kilométeres futásra hívja júniusban a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja mindazokat, akik maguk is szívesen adakoznának, vagy az eseményen való részvételükkel adományt gyűjtenének Böjte Csaba dévai árváinak.

Csaba testvér „gyermeke”, a 10 éves Emília a következő üzenetet küldte Déváról: „Örökre itt szeretnék maradni. Mert itt tökéletes nekem és a testvéreimnek”. Mint azt a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet szervezői írják: Emília tökéletes világáért futnak és gyűjtenek. 

Az adománygyűjtő váltófutás június 23-án rajtol Déván, és öt nappal később a Mozgás Éjszakája rendezvény megnyitójára ér célba a Hősök terére.

A rendezvényen részt vesznek ultrafutók, akik több mint 160 kilométert vállaltak Erdélyben, hegyen-völgyön át, és olyanok is, akik több mint 300 kilométert aszfalton. Egy-egy szakaszt már bevállaltak sportolók, celebek és fut majd rákból felépült fiatal nő is a csapattal. A futáshoz előzetes regisztráció után csatlakozhat bárki, az is, aki csak egy kilométert tud lefutni.

Regisztrálni itt lehet: www.devabudapestfutas.hu

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.