Senki sem ismeri az eltűnt MSZP-s politikus cégét

Minden lehetséges helyen keresik az eltűnt politikust, akinek magánnyomozó cégét nem ismerik a szakmában.

Elkészítjük az eltűnt kapcsolati térképét, majd a járőrök sorra ellenőrzik azokat az ismerőseit, azokat a búvóhelyeket, ahol feltételezésünk szerint meghúzhatta magát – összegezte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, hogy mit tesz a rendőrség egy eltűnt felnőtt felkutatása érdekében. Ugyanez történik a január eleje óta ismeretlen helyen tartózkodó Sápi Attila zuglói MSZP-s önkormányzati képviselő esetében is.

Sápi eltűnését élettársa jelentette be január 11-én a XV. kerületi kapitányságon, mivel ő a kerületben él, Sápi pedig nála lakott. Az eltűnt körözése azért került át a Monori Rendőrkapitányságra, mert Sápi állandó lakcíme Pilisen van.

Sápi Attilát félreismerhették
Sápi Attilát félreismerhették
zuglo.hu

A Bors értesülése szerint Sápi nem először tűnt el. Korábbi eltűnésekor az utcán találtak rá ismerősei, zavartan viselkedett, később hosszabb ideig kezelték. A lap szerint az újabb eltűnés bejelentésével épp azért várt majdnem egy hetet az élettársa, mert azt remélte, rátalál Sápira. De nem így történt. Most úgy tűnt el, hogy minden iratát, mobiltelefonját hátrahagyta. Egy kocsmában látták utoljára, ahol nem volt törzsvendég. Egyik ismerőse lapunknak azt mondta, szinte mindenhová kocsival járt, nem ivott.

Ismerői szerint segítőkész, lelkes képviselő volt, de ritkán mosolygott. Többeknek az volt az érzése, mintha idegen lenne számára a képviselői szerep. Pedig helyi szinten sikeres volt. Kisebbségi ügyekkel foglalkozott, programokat szervezett, amelyekhez a forrásokat is ő szerezte.

Mindezek dacára volt, aki a depresszió jeleit vélte felfedezni rajta. Ám még őt is meglepték Sápi cégének százmilliós adótartozásáról szóló hírek, amit a rendőrség vizsgál. „Ha igazak a róla szóló hírek, akkor nagyon félreismertük" – fogalmazott egy zuglói ismerőse, aki szerint nem olyan ember benyomását keltette, aki százmilliókkal dolgozna.

Sápi cége állítólag magánnyomozással is foglalkozik, ám sem a szakmában, sem a szakmai kamarában nem tudnak róla semmit. – No ­name cég lehetett, vagy valakinek a négereként dolgozhatott – mondta lapunknak az egyik kamarai tisztségviselő.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.