Fogyjon a falu - súlyvesztő versenyre hívta a háziorvos a pácienseit

Fogyókúra-versenyt hirdetett a falunak Bakos Attila, Székkutas háziorvosa. Arra buzdítja a helyieket, hogy a túlsúlyukból életmódváltással minél több kilót adjanak le a következő fél évben.

Az orvos is meg megdöbbent, amikor kiderült, hogy a székkutasiak csaknem 10 százaléka cukorbeteg – mondta a portálnak Bakos Attila – olvasható a délmagyar.hu portálon.  

A fődíj egy 20 ezer forintos ajándékcsomag, de nagyobb nyeremény, hogy már néhány kilós súlyvesztés is az anyagcsere javulását eredményezheti. A féléves versenyen nemcsak a cukorbetegek vehetnek részt, hanem mindenki, aki meg szeretne szabadulni néhány kilótól, hiszen az elhízás sok más betegség kialakulásához is vezethet.

A háziorvos nem csak vizet prédikál, maga is beszáll a fogyókúrába. „Nekem is van mit leadnom, nem is kevés. Én fél évvel ezelőtt kezdtem az életmódváltást. Rendszeresen eljárunk a feleségemmel tornázni, és az étkezésünkre is odafigyelünk. Meg is lett az eredménye. Az induló súlyom 140 kiló volt, most 132-nél tartok. Remélem, a következő fél évben további kilóktól szabadulok meg.”

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.