Foglyot keres a rendőrség Tatabányán

A Tatabányai Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi a házi őrizetéből vasárnap délután megszökött foglyot – írja a Police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 46 éves tatabányai férfinak, Juhász Gyulának segítője is volt. Farkas József ellen szintén elfogatóparancs van érvényben, ellene és Juhász Gyula ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrök a városból kivezető utakon ellenőrző-átengedő pontokat állítottak fel. Mindenkit igazoltatnak és valamennyi gépjármű utas-, és csomagterét átvizsgálják a járőrök. Juhász Gyula megtalálásban a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Juhász Gyula
Juhász Gyula
Police.hu

Juhász Gyula 170 centiméter magas, rövid, ősz hajú. Orra horgas, termete szikár, arca beesett. A háta széles, homlokán vízszintesen egy 5 centiméteres behegedt sebhely található. Általában barna színű bőrkabátot visel, és hamis okmánnyal igazolja magát.

Farkas József
Farkas József
Police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri Juhász Gyulát, vagy Farkas Józsefet, illetve tartózkodási helyükről érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon is.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.