Fodorék az Európa-ellenes propagandát bírálva kampányolnak

A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció után imázskampányba kezdenek a Liberálisok is. Ennek fő témája a Fidesz-kormány Európa-ellenes propagandája lesz.

Fodor Gábor, a Liberálisok – Magyar Liberális Párt elnöke sajtótájékoztatóján az ellenzéki összefogás jegyében megfogalmazta azt a javaslatot az Együtt-PM pártszövetség felé, hogy a kis pártokkal való együttműködés ne csak az MSZP feladata és felelőssége legyen, hanem a második legnagyobb támogatottsággal bíró párté is.

Az MSZP jóvoltából egyéni képviselőjelölti helyeket kapott és önálló listát állító párt is vegye ki a részét a nagy ellenzéki összefogásból, és más kis pártoknak is biztosítson helyet a listáján. Ez a javaslat – mint Fodor Gábor fogalmazott – nem befolyásolja az Együtt-PM és az MSZP által kötött megállapodást.

A sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy a Liberálisok – Magyar Liberális Párt imázskampányt indít, melynek keretében 180 óriásplakátot helyeznek ki az országban, a plakátok fő témája a kormány Európa-ellenes propagandája lesz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.