Fodor lát esélyt, hogy új liberális párt alakuljon

Fodor Gábor szerint van esély arra, hogy új liberális párt alakuljon, amelyben szerepet is vállalna, mint nyilatkozta, "az elmúlt húsz évben megszerzett tudásomat és tapasztalatomat nem szeretném sutba dobni".

Fodor Gábor esélyt lát arra, hogy Magyarországon megalakuljon egy új liberális párt - nyilatkozta a Heves megyei heol.hu internetes oldalnak csütörtökön a szabaddemokraták volt elnöke. Fodor Gábor ebben az új pártban, ha annak értékrendje közel állna az övéhez, szerepet is vállalna - olvasható a honlapon.

"Látom, hogy az ország milyen rossz helyzetben van, és szeretnék ezen az állapoton javítani, változtatni, vagyis azt csinálni, amit eddig: a közért tenni, dolgozni. Hiszen ehhez értek, és már a rendszerváltás előtt is a frontvonalban voltam. Az elmúlt több, mint húsz év alatt megszerzett tudásomat és tapasztalatomat természetesen nem szeretném sutba dobni. (...) Ugyanis sok jóérzésű ember van, aki most nem találja a helyét, nem tudja, hogy pontosan kire is szavazzon, kit támogasson, ha esetleg a szélsőséges vagy a populista nézetekkel nem ért egyet" - idézte Fodor Gábort a hírportál.

A heol.hu kérdésére azt is elmondta: szerinte már akkor is lehetetlen helyzetben volt az SZDSZ, amikor ő vette át az elnöki tisztséget, a pártban ugyanis már legalább tíz éve elkezdődtek a problémák. Fodor szerint nem kizárólag az SZDSZ hibája, hogy manapság sokaknak ellenérzésük van a liberális politikával, a liberalizmussal kapcsolatban. Azzal együtt, hogy elismeri: talán jobban kellett, lehetett volna politizálni.

Fodor Gábor szerint van esély arra, hogy új liberális párt alakuljon
Fodor Gábor az emberek szívéhez kívánt szólni beszédében
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.