Fodor szerint német adófizetőknek is köszönheti milliárdjait Mészáros és Tiborcz

A magyarországi demokrácia állapota, az emberi jogok érvényesülése és a sajtóviszonyok mellett az Európai Uniós forrásokat is felhasználó sikeres magyar vállalkozókra hívná fel a hétfőn Budapestre látogató Angela Merkel német kancellár figyelmét a Magyar Liberális Párt.

Fodor Gábor, a párt elnöke szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: Németország 26 milliárd eurót fizet be az unió közös költségvetésébe és 13 milliárdot kap vissza, míg Magyarország haszonélvezője a rendszernek, többet kap, mint amennyit befizet.

Így vannak sikeres magyar vállalkozók, akik a német adófizetőknek is köszönhetik, hogy milliárdosok lettek - folytatta, példaként hozva fel, hogy sajtóhírek szerint Mészáros Lőrinchez, Felcsút polgármesteréhez köthető cégek a kormányváltás óta 165 millió eurónak megfelelő támogatást kaptak. Fodor Gábor másik sikeres magyar vállalkozóként Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét említette.

Fodor Gábor szerint fel kell hívni a kancellár figyelmét arra is, hogy Orbán Viktor azonosítja a terrorizmust a menekültkérdéssel; hogy politikai büntetésként születnek médiát érintő döntések, mint például az RTL-t sújtó büntetőadók; illetve, hogy a választójogi rendszer a jelenlegi kormány irányába torzít.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.