Simicska és Demján sem támogatják már Orbán fociját

Nem támogatják már a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát (PFLA) a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó vállalatok, írja a Figyelő. A Simicska-cégeken kívül Demján Sándor is hátat fordított a sportszervezetnek.
A Figyelő szerint az akadémia honlapján szereplő listáról az összes korábban ott szereplő Simicska-cég lekerült. Míg február közepén a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt. is a támogatók között volt, jelenleg a három vállalatból már egyik nevével sem találkozhatunk a PFLA szponzorfalán. A lista amúgy is rövidebb lett: a korábbi 47 vállalat és magánszemély harmada ma már nem támogatja a PFLA-t.

Simicska mellett a másik nagy távozó Demján Sándor, aki eddig nemcsak magánszemélyként, de az érdekeltségébe tartozó Trigránit Zrt.-n keresztül is szponzorálta az akadémiát. Távozott ezeken kívül a Coca-Cola, a BÁV Zrt., az FGSZ és több más kisebb vállalat is.

A távozók ellenére több mint 30 cég továbbra is kitart az akadémia mellett, ilyen például a Duna Aszfalt, a CBA, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. és a miniszterelnök édesapjának cégei is.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.