Fideszes belharc lett az esztergomi ügyből

A Fidesznek informális eszközökkel nyomást kellene gyakorolnia Meggyes Tamás esztergomi polgármesterre, és beláttatni vele, hogy felül kell vizsgálnia a Szent István Gimnáziumban történteket - mondta Lányi András, az Élőlánc Magyarországért szervezet elnökségi tagja keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

A sajtótájékoztatón Lányi András az MTI kérdésére azt mondta: úgy gondolja, "Meggyes Tamás igen rosszkor provokálta a pártját, amelyet a választások előtt színvallásra kényszerít".

"Én személy szerint is tudni szeretném, hogy kinek hihetünk: a Fidesz oktatáspolitikusainak számunkra meggyőző, rokonszenves nyilatkozatainak, vagy azoknak a cselekedeteknek, amelyeket az iskola, a tantestület rovására egy fideszes önkormányzat véghezvisz" - jelentette ki Lányi.

Tegnap cikket közöltünk arról, mennyire szokatlan, hogy egy fideszes polgármester - jelen esetben Esztergom első embere, Meggyes Tamás - ne fogjon kezet pártelnökével, ha az a városban tart előadást. Meggyes szerint ő csak vendég volt Orbán Viktor előadásán, ugyanakkor pártbéli forrásaink arra hívták föl a figyelmünket: túl sok a botrányos híradás Esztergomról.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.