Fidesz a Kövér-ügyről: szánalmas

A szocialisták akár ügyeket is gyártanának csak azért, hogy eltereljék a figyelmet a Gyurcsány-Bajnai-korszak letartóztatott, valódi ügyekbe keveredett polgármestereiről - így reagált Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője arra, hogy baloldali szervezetek kiváló úttörő emléklapot adtak Kövér Lászlónak.

Galba-Deák Ádám, a Demokratikus Hálózat elnöke sajtótájékoztatón elmondta, az oklevelet a fóti ügy kapcsán azért adományozzák a fideszes politikusnak, mert "a jó úttörő ott segít, ahol tud". Az elnök közölte, a napokban nyilvánosságra került hangfelvételen egy fóti prominens fideszes politikus felhívott egy, "szintén a Fideszhez közeli embert", és elbeszélgettek arról, hogyan kellene megegyezni a pályázati pénzekről. Hozzátette: ezen a beszélgetésen felmerül Kövér László neve is, aki - mint mondták - majd segít megoldani a problémákat.

Cser-Palkovics András közleményében nyilvánvaló provokációnak és "szánalmas figyelemelterelési" kísérletnek nevezte a szocialisták hétfői akcióját. Úgy fogalmaz: az "MSZP zsugorodik és radikalizálódik, kétségbeesésükben pedig semmilyen eszköztől nem riadnak vissza". Akár ügyeket is gyártanának csak azért, hogy eltereljék a figyelmet a Gyurcsány-Bajnai-korszak letartóztatott, valódi ügyekbe keveredett polgármestereiről, valamint az offshore politikusok korszakáról - teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.